myshowroom funkade inte igår. |

Annons

myshowroom funkade inte igår.

sorry att jag inte blogga igår men när jag faktiskt satt och skulle blogga så cpade myshowroom ur så det blev inget inlägg:(
men nu sitter jag i skolan och väntar på min lärare, segt att vara i skolan tjugo i 8 när jag börjar kvart över (Y) Jaja jag är i tid iaf 🙂

i morgon är det fredag den 13 och frågan är om man vågar gå utanför dörren då? hmm…

random bild..
fredag_den_13

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats